Hvad gemmer sig i din kontorstol?

Kontorstole, hvor mange af os tilbringer timer dagligt, er ikke kun en komfort. De kan også være skjulesteder for utallige bakterier, allergener og mikroorganismer. Uden regelmæssig rengøring kan disse “skjulte fjender” akkumulere og potentielt påvirke vores sundhed.

Bakterier og Mikroorganismer Studier viser, at kontorstole kan huse bakterier som E. coli, staphylococcus og mange andre. Krummer, spildte drikkevarer og sved kan skabe et ideelt miljø for disse mikrober.

Allergener Støvmider, pollen og andre allergener kan blive fanget i stoffibrene i en kontorstol, hvilket kan forværre allergier og astma for nogle mennesker.

Ekspertanbefalinger Ifølge eksperter bør kontorstole rengøres regelmæssigt for at minimere ophobningen af disse skadelige partikler. “En grundig støvsugning og aftørring med en fugtig klud en gang om ugen kan gøre en enorm forskel,” siger Dr. Jensen, en mikrobiolog med speciale i indeklima.

Trustpilot Logo 2022.svg

Ring til os idag!

Vores metoder forlænger dine møblers levetid og bidrager til et sundere indeklima. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.